Ραrashikimet ogυrzeza të Baba Vαngës për vitin 2024!

Kur kanë mbetur edhe pak ditë nga fundi i vitit 2023, bota po e kthen sërish vështrimin nga parashikimet enigmatike të Baba Vangës, e cilësuar shpesh si “ Nostradamusi i Ballkanit ”.

Vangelia Pandeva Gushterova, e njohur më mirë si Baba Vanga, ishte një grua bullgare e lindur në vitin 1911, e njohur për aftësinë e saj të supozuar për të parashikuar të ardhmen.

Edhe pse ajo humbi shikimin në fëmijëri, ndjekësit e saj besojnë se ajo fitoi fuqinë e çuditshme për të parashikuar ngjarjet kryesore botërore.

Profecitë e Baba Vangës kanë qenë një burim intrigash, duke tërhequr vëmendjen si të publikut ashtu edhe të udhëheqësve.

Parashikimet e saj, të cilat thuhet se shtrihen deri në vitin 5079 dhe përfshijnë parashikimin e vdekjes së Princeshës Diana, nëndetëses ruse Kursk, si dhe sulmet tragjike të 11 shtatorit.

Megjithatë, skepticizmi mbetet, pasi shumë nga profecitë e saj transmetohen përmes tregimeve të dorës së dytë, pa dokumentacion empirik.

Ky tregim i misticizmit është i ndërthurur me paralajmërimin për t’i trajtuar parashikimet e tij me një shkallë skepticizmi.

Për vitin 2024, Baba Vanga thuhet se ka lënë pas shtatë parashikime rrëqethëse.

Parashikimi i saj i parë ka të bëjë me atentatin e supozuar ndaj presidentit rus Vladimir Putin. Sulmi i synuar thuhet se është vepër e një personi të brendshëm.

Një tjetër parashikim ka të bëjë me një rritje të aktiviteteve terroriste në Evropë dhe lë të kuptohet për testimin e armëve biologjike nga një fuqi e madhe.

Parajalmërimi i tretë ka të bëjë me një krizë financiare tqë kërcënon të përkeqësojë borxhin global dhe të nxisë trazirat gjeopolitike.

Në një zhvendosje nga trazirat politike dhe ekonomike, ai gjithashtu parashikon mot kataklizmik dhe një rritje të luftës kibernetike që synon infrastrukturën kritike, duke ngritur alarmin mbi dobësitë e mundshme të sigurisë kombëtare.

Megjithatë, mes parashikimeve ogurzi, ka një fije shprese. Mistiku parashikoi gjithashtu përparime të mëdha mjekësore dhe teknologjike, duke parashikuar trajtime të reja për sëmundjet e pashëruara prej kohësh dhe një përparim të madh në fushën e informatikës kuantike.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *