Kjo është n. υsja lezhjane që b. ëri υjehrrin për sρitαΙ, αi më f.υti dυαrt në…!!!

Dy ditë më parë u bë publik lajmi se një nuse nga Lezha kishte dh unuar vjehrrin e saj.

Mirëpo në një prononcim për emisionin ‘ABC e mëngjesit’ nusja i ka dhënë kthesën e papritur ngjarës.

Sipas saj vjehrri është një dhu nues sistematik në familje që ka ngritur dorë edhe ndaj saj, dhe se prej vitesh dhu non të shoqen.

“Ai më ka fu tur duart në fyt dhe unë e kam sh tyrë.

Kur kam shkuar te pol icia, vjehrri im ishte gër vishtur më shumë.

Kur e kam deno ncuar herën tjetër desh me fut burrin në fyt.

Unë e bëra pak se unë i kam thonjtë, por ai është bërë më shumë. Është shoqëri maskiliste.

Unë të them të vërtetën. Vjehrra ime është dh unuar disa herë edhe në sytë e fëmijëve të mi”, thotë ajo.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *