‘La g. rυαn të fΙinte me meshkυj të tjerë, me kυshtin që në mbrëmje të vinte në shtëpi, ja çfarë i kërkon tani g. rυαja bυrrit të saj?

‘La g. rυαn të fΙinte me meshkυj të tjerë, me kυshtin që në mbrëmje të vinte në shtëpi, ja çfarë i kërkon tani g. rυαja bυrrit të saj?

Mashtruesit nuk përparojnë kurrë, përveç nëse bashkëshorti i tyre e fal atë. Një burrë britanik thotë se marrëdhënia e tij me të dashurën e tij është forcuar pasi ai i sugjeroi asaj të flinte me djem të tjerë ndërsa ai ishte në punë.

Matt, i cili nuk pranoi të jepte mbiemrin e tij, foli për marrëdhënien e tij të zjarrtë katërvjeçare me Zoe në një intervistë për serialin YouTube “Love Don’t Judge”. 36-vjeçari tha se ai dhe Zoe, 31 vjeç, ishin takuar vetëm për disa muaj kur ai i sugjeroi asaj të fillonte marrëdhënie seksuale me burra të tjerë.

Kur ranë dakord për të, isha i lumtur, sepse më kishin mashtruar më parë, kështu që isha mjaft i lumtur që gjeta dikë që nuk do të mashtronte.

Marrëveshja jokonvencionale ndihmoi në eliminimin e paranojës që kishte depërtuar në marrëdhëniet e mëparshme të britanikut, ndërkohë që hapi nivele të reja besimi, intimiteti dhe komunikimi me Zoe. Seancat e seksit të Zoe u zhvilluan ndërsa Matt ishte në punë, por kjo nuk do të thoshte se ai duhej të humbiste argëtimin. Ai i propozoi Zoe të regjistronte rrahjet e saj me meshkujt e huaj, një kërkesë e çuditshme me të cilën ajo ra dakord.

Do të më dërgonit fotografi, video. Përfundova duke u përfshirë në të praktikisht… Ishte si pornografia ime amatore, tha ai.

Matt i tha programit se të gjithë partnerët seksualë të Zoes ishin “të rinj” dhe “të pashëm” dhe pranon se kjo mund t’i shkaktojë atij të ndiejë pak xhelozi.

Është një ndjenjë mjaft e bukur, edhe pse është xhelozi. Sepse në fund të ditës ju e dini që jeni përfshirë dhe ajo po kthehet në shtëpi tek unë.

Menjëherë pasi ajo filloi të bënte seks me të huajt, Zoe sugjeroi që i dashuri i saj të fillonte të flinte edhe me gra të tjera, por Matt i trembur tha se ai hezitonte ta bënte këtë. Ai i tha Zoes:

Unë kurrë nuk kam dashur të fle me dikë tjetër. Por ti doje të më shihje ta bëja atë.

Ai përfundimisht ra dakord dhe pas katër vitesh çifti është ende në lidhjen e tyre pothuajse të hapur, megjithëse kanë rregulla strikte. Çifti nuk mund t’i mbajë sekrete njëri-tjetrit dhe nuk i lejohet të pengojë tjetrin të flejë me ndonjë person të veçantë që nuk i pëlqen.

Zoe dhe Matt të dy kanë fëmijë dhe thonë se përfundimisht do të diskutojnë romancën e tyre jokonvencionale kur pasardhësit e tyre të jenë mjaft të rritur për ta kuptuar. Ndërkohë, çifti i çuditshëm thotë se do të vazhdojnë të flenë me njerëz të tjerë dhe do të injorojnë urrejtësit e tyre. TAR


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *