DaIin ρamjet ‘përvëIuese’, dikυsh i fiImoi nga Ιart. Ata ρo e bënin në tυaΙet…

Videoja 15 sekondëshe qe e fundosi portierin italian, ku dukej në banjat e një diskoteke, e xhiruar pa dijeninë e tij, i ka kushtuar shume Mateo Voltolinit.

Ai si portieri i dytë të Rexhanës (klub italian që militon në Serinë C) është pezulluar prej një jave nga aktivitetet sportive.

Futbollisti, i cili gjatë orëve të fundit ka përfunduar në mes të një furtune, i ka komunikuar

avokatit të tij mbrojtës vendimin për të denoncuar autorin e filmimit dhe personat që e kanë shpërndarë.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *