‘Tërbohet rrjeti’! Zbυlon se kush fshihej pas mαskës së fαmshme të “Serialit”? (VIDEO)

Nëse sot në qendrën e rrjeteve sociale është përsonazhi Cllevio që mori vëmendje të madhe që pas sherrit me Noizyn, para disa vitesh në rrjet u bë hit “Seriali”.

Seriali ishte një personazh që për herë të parë u shfaq tek Arian Çani në “Zonë e Lirë” dhe nuk e zbuloi kurrë fytyrën e tij pasi dilte me maskë të zezë.

Tashmë në Tik Tok po qarkullon një video që pretendon të ketë zbuluar identitetin e Serialit dhe çfarë do të mendonit nëse u themi që ai është Cllevio?

Shumë perdorues të Tik-Tok bien dakord që poshtë maskës së Serialit fshihej Cllevio, por ka edhe nga ata që nuk besojnë në ngjashmërinë e tyre.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *